Vrem reintroducerea in farmaciile din Romania a medicamentului Trileptal

Domnule Ministru,

Nu vă cerem nimic imposibil de realizat. Nu vă cerem nimic gratuit.  Vă cerem sa stati si sa analizați bine situația din țară a pacienților dependenți de Trileptal. Puneți vă un singur minut  (si noi stim bine ce înseamnă un astfel de minut) in locul părinților ai caror copii au nevoie de acest medicament.  Încercați macar o ora sa telefonati la un numar mare de farmacii si sa vi sa spună "Nu avem,medicamentul a fost retras de pe piață "

Puteți? Puteti sa va închipuiți ce e în sufletul nostru? Puteți să asistați la ceea ce se întâmplă si sa ridicați din umăr?Noi nu putem sa stăm si sa nu facem nimic. Si vă promitem ca o sa strângem semnături iar apoi o sa vă treziți cu noi la usa ministerului 

Nu fiti nepăsător cu acesti copii! Puneți vă in locul nostru un minut...un singur minut. Un minut urât....care poate fi frumos doar cu ajutorul unei singure pastile 

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook