Vrem Old Boys Pub inapoi , cel mai tare Pub din Tasnad !

1. Am avut sute de clipe nemaipomenite in acel loc , Old Boys Pub nu este doar un pub obisnuit , este locul unde s-au depus sute de ore de munca pentru a asigura distractia cetatenilor , era un mini-muzeu al anilor 90 , era locul fara scandaluri , era locul unde cu totii eram egali ... eram o familie mare si unita. Era singurul loc unde oamenii se strangeau sambata seara dupa munca si puteau sa se relaxeze in voie buna. Era singurul loc unde aveam sarbatoare de Halloween , St. Patrick's Day , Craciun , Pasti , chiar si baluri mascate. Cu o semnatura ne ajutati sa continuam obiceiurile care putem spune ca ne faceau fericiti.

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.