Vrem o scoala ca afara!

Noi, copiii suntem oamenii viitorului, cei care am putea schimba ceva in lumea asta, asa ca eu consider ca avem nevoie de niste scoli care sa ne pregateasca pentru viata nu care sa ne streseze in fiecare zi cu lectii pe care oricum a doua zi nu o sa le mai stim.Scoala ar trebui sa fie un loc adorat de copiii, sa se bucure in fiecare zi ca merg la scoala nu sa fie obligati de catre parinti in fiecare dimineata sa mearga la scoala.In Anglia elevii merg cu drag la scoala.Acolo ei isi pot alege unele materii pe care vor sa le studieze, dar la noi toate materiile sunt obligatorii chiar daca nu o sa avem nevoie de toate in viata.Ar fi corect ca noi sa ne putem alege ce materii sa studiem sau sa fie unele materii optionale nu sa fie toate obligatorii.   O alta diferenta este ca la scolile de afara fiecare elev are pe hol dulapul lui in care sa isi puna ghiozdanul si restul lucrurilor, cea ce la noi nu este si trebuie sa ne punem ghiozdanele pe jos sau sa stam cu ele pe scaun.Scolile de acolo sunt noi si dotate cu tot ce au nevoie elevii, iar la noi majoritatea sunt vechi si demodate. Ar trebui ca statul sa investeasca cel mai mult in educatie pentru ca este cea mai importanta, bineinteles dupa Ministerul sanatatii.Asta a fost tot ce am avut eu de zis, sper ca sunteti si voi de acord cu mine si ca impreuna vom putea schimba ceva!