Vrem eliminari în galele "Bravo, ai stil!".

Prin definiție, galele eliminatorii "Bravo, ai stil!" au rolul de a elimina câte o concurentă din emisiune din cauza notelor slabe pe care aceasta le-a luat în gala respectivă. În ultimele săptămâni, urmăritorii emisiunii au observat faptul că nu se mai fac eliminări, fapt care deranjează fanii devotați ai acestei ediții.Am creat această petiție, deoarece majoritatea urmăritorilor sunt deranjați de acest fapt și sper că pot avea o contribuție la ceea ce priveste eliminarea concurentelor si dreptatea acestui concurs. Dacă ești de acord cu mine, te-aș ruga sa semnezi această petiție. Multumesc timpului acordat.

Fîntînariu Francesca    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.