Vrem ca cei vinovati pentru moartea catelusei cu stapan capturate de hingheri in Braila si ajunsa ,,moarta" la adapostul Unirea sa raspunda penal!!!!

Asa cum poate deja ati aflat din presa si de pe forumurile destinate iubitorilor de animale o căţeluşă de rasă comună, dar cu stăpân, a murit joi dimineaţă, 28 februarie, în maşina hingherilor, la câteva minute după ce a fost capturat de pe domeniul public. Incidentul s-a petrecut joi dimineaţă, pe strada Moş Ion Roată, în cartierul Apollo, Braila. Stapana îşi plimba câinele în apropierea casei, însă l-a lăsat nesupravegheat aproximativ 3 minute, timp în care a intrat în casă pentru a rezolva o problemă urgentă. Speriată de faptul că patrupedul începuse să schelălăie, a ieşit imediat afară să vadă ce s-a întâmplat şi a descoperit că un echipaj îl capturase. Deşi a încercat să dialogheze cu ei, să prezinte documentele câinelui, aceştia nu i-au fi permis nici măcar să vadă animalul, ba chiar ar fi bruscat-o,  şi apoi au pornit cu animalul către adăpostul municipalităţii de la Unirea. După ce a reclamat incidentul la Serviciul de Utilitate Publică, de Administrare şi Gospodărire Locală (SUPAGL) Brăila, stapana animalului a fost informată ulterior că animalul a ajuns mort la adăpostul de la Unirea. Femeia a mers la adapost pentru a identifica animalul, însă nu i s-a permis să vadă cadavrul patrupedului, nici ca acesta sa ii fie incredintat pentru a-i face autopsie, desi a solicitat asta atat verbal cat si in scris. Angajatii adapostului i-au comunicat ca animalul ar fi ajuns mort la ei, desi pe lista afisata la poarta unitatii acesta era inregistrat ca fiind primit viu in unitate si chiar repartizat intr-o boxa. Nu este primul caz de acest gen petrecut In Braila, nu este prima data cand capturarea cainilor folosind tranchilizante se face in absenta unui medic veterinar care sa dozeze corespunzator cantitatea de substanta administrata. In aceste conditii consideram ca acest catel a fost ucis cu intentie si solicitam ca cei vinovati sa raspunda penal!!!! Este inadmisibil ca intr-o tara civilizata sa calci in picioare dreptul la viata, indiferent ca este vorba de oameni sau animale!!! Astazi asistam la uciderea fara pic de compasiune a unui animal nevinovat, maine vom ajunge chiar noi sau copiii nostri voctimele acestor oameni fara pic de respect pentru ceea ce inseamna VIATA!!!


Habara Vasilica    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Habara Vasilica să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook