VIRUSUL NU IARTA PE NIMENI

Dragi colegi, 

Initiez aceasta petiție la nivel național, aceasta este adresată tuturor armelor din cadrul MAI care au atribuții in verificarea zilnică a personalele izolate și carantinate, suspecte de COVID 19, ma adresez polițiștilor, polițiștilor de frontiera, jandarmilor, dar și celorlalte arme.

Împreuna solicitam Guvernului României și Președintelui României Klaus Iohanis sa acorde sporul anti COVID 19 și tuturor categoriilor de arme din cadrul MAI implicate activ zilnic in activitățile de verificare și control a tuturor persoanelor carantinate sau izolate la domiciliu care consta in cuantumul de 500 euro lunar, suma care este acordată și medicilor, asistenților, funcționarilor DSP dar și profesorilor.

Zilnic suntem obligați sa verificăm mii de persoane având contact direct cu aceste persoane dar și Contacti ai acestora din același domiciliu.

Domnule Prim Ministru al României 

In calitate de agent de politie va aduc la cunoștiință ca atât eu cât și colegiii mei din cadrul IPJ Tulcea Biroul de Ordine Publica avem contact zilnic cu persoanele izolate sau carantinate suspecte de virus COVID 19, dar si cu contactii acestora , in concluzie noi nu primim niciun stimulent lunar la salariu, dar putem sa nu mai ajungem acasa, avem familii la fel ca doctorii, asistenții, si celelalte categorii, de ce suntem forțați sa facem numai noi aceste verificări și in final doar ei sa beneficieze de acest stimulent ?

Domnule Prim Ministru Dvs ați putea lucra cu un salariu de funcție/de baza de la nivelul anului 2009 adică aproximativ 700 lei, nici măcar minim pe economie, Dvs Știați ca funcționarii MAI au aplicat OUG 75/2020 după bunul plac și nu in mod unitar?

Solicitam de urgentă acordarea stimulentului anti COVID 19 și polițiștilor implicați in activitățile de verificare și control a persoanelor carantinate sau izolate la domiciliu acum și nu După ce noi nu vom mai fi.

Deasemnea va rugam sa verificați modul de aplicare a OUG 75/2020 de către funcționarii din cadrul MAI.

Va mulțumim și consideram ca și noi polițiștii suntem o categorie de risc in lupta anti COVID 19 .


Grigore Dumitrel SNAP ROMANIA    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Grigore Dumitrel SNAP ROMANIA să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...