VIMPAT SALVEAZA VIETI !

Medicamentul VIMPAT  este necesar in tratamentul bolnavilor cu epilepsie farmaco-rezistenta.
         Lipsa lui poate genera moartea subita a bolnavilor.

ASPE.RO ( Asociatia Pacientilor cu Epilepsie din Romania ) lanseaza o petitie pentru sprijinirea bolnavilor care sufera de epilepsie rezistenta la medicamentele antiepileptice existente.                                                                                                                                                       ASPE.RO va solicita semnarea acestei petitii pentru includerea pe lista de medicamente compensate a VIMPAT (LACOSAMID), medicament ce nu poate fi inlocuit de nici - un alt  antiepileptic .                                                                                                                                       In lipsa VIMPAT bolnavii sunt expusi riscului unei morti subite (status epilepticus). Bolnavii cu aceasta forma de epilepsie nu dispun de veniturile necesare acestui tratament.
          Noi, bolnavii cu aceasta forma grava de epilepsie, va rugam sa semnati aceasta petitie.

AJUTATI - NE SA TRAIM  !

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).