Vara asta votam!

Solicit scris tuturor cetatenilor Romaniei cu drept de vot ca pe data de 29 Iulie 2012 sa ne prezentam la Referendumul pentru suspendarea presedintelui Romaniei,Traian Basescu!

Conform Constitutiei Romaniei orice cetatean de peste 18 ani are treptul la opiniei,la vot.Cei care raman indiferenti si nepasatori fac decat rau acestei tari.Opinia fiecarui cetatean conteaza,nu conteaza ca spunem DA sau NU,conteaza sa nu mai fim indiferenti pentru ca asa putem opri fraudarea voturilor.

Chiar va doriti ca votul vostru sa fie ''furat''?Chiar va doriti ca opinia voastra sa fie schimbata de anumite persoane?

Mergeti la vot,e sansa noastra,e opinia noastra,fac apel la toti cetatenii Romaniei sa isi exercite dreptul de a alege pe data de 29 Iulie,noi toti trebuie sa ne rezervam aceasta zi pentru a ne exprima opinia,e vremea ca noi sa o spunem!

De aceea initiez aceasta petitie si vreau de la fiecare cetatean care are aceeasi opinie ca mine sa o semneze,pentru a fi vizulizata de cat mai multi cetateni ai Romaniei.

Semnati cu totii pentru o vizibilitate mai mare!

Pe 29 Iulie votam,e ziua noastra,a romanilor indiferent de apartenentele politice,NU RAMANEM ACASA!

VARA ASTA VOTAM!