Unde-s drepturile copilului

Ma numesc Hermina Gheorghe ,locuiesc In Danemarka de 15 ani ,am avut o depresie de la pierderea fiului in varsta de 14 ani care a fost bolnav de o boala incurabila pe nume AML Acut Meulodi Leucemi,iar in anul 2014 am nascut un bebelus si cum au aflat autoritatile daneze ca am nascut am fost asaltata de catre ei . Imi sunt incaltate drepturile de mama si drepturile copilului ,datorita ca am nascut baietelul prematur cu 4 saptamani mai devreme si  fiind foarte mic am mai fost tinuta alaturi de copil 10 saptamani dupa care m-au dus la o sedinta iar cand sedinta sa terminat mi-au zis ca copilul nu mai este si este dus pe ferie .Un bebelus smuls de la sanul mamei cu atata cruzime este strigator la cer intrebandu-i de ce mi-au luat copilul motivul lor au fost ca copilul nu ma suporta si nu se uita in ochii mei .Se apropie 2 ani de cand mi-au luat copilul ,am apelat la ambasada romana pentru a mi se repatria copilul acasa lucrurile merg foarte incet chiar nu primesc raspuns concret......Va implor ajutati-ma sa-mi salvez copilul ...este doar un strigat de disperare al unei mame insa suntem foarte multe mame in situatie asemanatoare

Hermina Gheorghe    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).