O sustinem pe Hermina din Danemarca sa il aduca acasa pe William

hermina_protest_hillerød.png

 

Despre cazul Herminei din Danemarca tot s-a scris. Acum a venit timpul sa actionam!

Hermina este mama care lupta de trei ani de zile cu protectia copilului din Danemarca, pentru a avea voie sa isi creasca propriul baiat, pe William. Hermina nu ascunde faptul ca a avut o depresie severa dupa moartea primului ei fiu si ca acest lucru a fost motiv destul pentru protectia copilului, sa faca planuri ca acesta sa ii fie luat imediat dupa nastere. Insa William s-a nascut mai devreme decat a fost planuit. Asadar, dupa o spitalizare de trei saptmani, a mai fost lasat la pieptul mamei inca 7 saptamani, dupa care i-a fost smuls din brate, chiar daca William inca mai era alaptat.

Hermina e o luptatoare, o mama puternica si capabila sa isi creasca propriu copil. Acest lucru il atesta si psihologul care o cunoste pe Hermina inca din perioada depresiei. Acesta atesta ca toate problemele de comunicare si de diferente culturale au fost intoarse impotriva Herminei si interpretate in defavoarea ei.

Hermina are voie sa isi vada copilul la doua saptamani, sub stricta supraveghiere. Planul este ca micutul sa fie crescut de familia daneza pana se v-a face mare.

Noi credem in cauza Herminei si dorim sa o sustinem sa castige procesul la sfarsitului anului 2017. Un avocat dedicat a preluat cazul dansei si se v-a lupta pentru Hermina, pana acesta v-a veni acasa la mama lui, unde ii este locul.

Te rugam sa semnezi aceasta petitie pe care o vom trimite la protectia copilului. Acestia trebuie sa vada ca Hermina nu este singura, ca are sustinatori care sunt constienti de cazul dansei si care o sustin pana la capat impotriva nedreptatilor care i-au fost facute in ultimii trei ani.

Semneaza si tu si da mai departe petitia! Iti multumim ca esti alaturi de noi!

 

denmark_and_hillerød_kommune.png


Hermina Gheorghe & friends    Contactați autorul petiției