Un suflet nu valorează 20 lei! Semnează împotriva HCL 140/2010.

  1. FB_IMG_1484162564261.jpgVreti schimbare? Implicati-va. , nu este doar lupta mea ,este a noastra, a tuturor.

 Nu exista nici o baza legala in legislatia din Romania, care sa indreptateasca acordarea unei prime de 20 de lei celor care vor sa renunte la cainii proprii, asa cum a fost propus ca modificare la Art. 14 din HCL 140/2010

„HG nr.1059/2013  privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân,    Art. 12, alin. 1, care  prevede: „ Capturarea, manipularea, încărcarea câinilor fără stăpân în autovehicule şi transportul acestora se va face cu respectarea prevederilor anexei nr. 2 la ordonanţa de urgenţă, a prevederilor art. 14 alin. (1) din Legea nr. 205/2004 privind protecţia animalelor...”, 

  alin 2, care prevede:” Mijloacele de transport destinate câinilor fără stăpân trebuie sa fie vizibil marcate cu denumirea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân, cu numărul de telefon, cu indicativul mijlocului de transport, dotate cu cuşti individuale fixate corespunzător pentru a preveni deplasarea lor în timpul călătoriei şi ventilate corespunzător”, alin.3, prevede clar: Persoanele care capturează câini fără stăpân sunt obligate să respecte normele specifice de protecţie a muncii şi să fie instruite corespunzător.”, Art. 13, alin 1:” La capturarea, manipularea, încărcarea câinilor fără stăpân în autovehicule şi transportul acestora se interzic următoarele: a) lovirea, rănirea, mutilarea în orice mod a câinilor; b) manipularea acestora într-un mod care le provoacă dureri sau suferinţe inutile;”.

 

     .

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook