Trotuar spre birou! Viata are prioritate!

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati sa completez aceasta petitie in vederea construirii unui trotuar. Lipsa acestuia ne pune viata in pericol. Mie si celorlalti 29 de colegi din firma in care lucrez si de asemenea celorlalti angajati din aceeasi zona, care zilnic sunt nevoiti sa parcurga  50-100m de la statia de autobuz Smardan, Bragadiru pe sensul de mers catre Bucuresti pe o bucata de teren neasfaltat, plin de gropi si noroi, datorita caruia suntem nevoiti sa folosim partea carosabila, fiind in pericol de accidentare de masinile care circula cu un flux destul de ridicat in zona.

Intelegem ca poate aceasta lucrare costa, dar se poate apela la alternative ca indreptarea acestui teren cu un plug si turnarea unui strat de pietris, astfel incat sa putem merge in siguranta.

In speranta ca acest strigat de ajutor va fi auzit, ii rog pe cei care au cateva secunde libere sa semneze petitia.

Multumesc si Sarbatori fericite!

Mihaela Popescu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Mihaela Popescu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.