Testarea tuturor locuitorilor din Mun. Suceava și a zonelor limitrofe carantinate

91150434_2858594787511555_4703219953417846784_o.jpgDupă apariția Ordonanței Militare nr. 6/30.03.2020 privind "Instituirea măsurii de carantinare asupra Mun. Suceava, a unor comune din zona limitrofă (art. 1 prevede că acestea sunt Adâncata, Bosanci, Salcea, Mitocul Dragomirnei, Șcheia, Moara, Ipotești și Pătrăuți) și instituirea unei zone de protecție asupra unor unități administrativ-teritoriale din Jud. Suceava", și a faptului că la ora actuală (30.03.2020, ora 23.00) sunt 593 de cazuri confirmate cu infectarea cu virusul COVID-19, cerem Ministerului Sănătății testarea TUTUROR cetățenilor aflați în zonele carantinate potrivit ordonanței menționate mai sus pentru a putea separa persoanele sănătoase de cele infectate și de a stopa răspândirea acestui virus.

O treime din populația infectată din România sunt din Suceava, cele mai multe decese sunt raportate din acest punct roșu al țării, se preconizează că peste 1000 de perosane ar fi infectate în Suceava fără a prezenta simptome. Sunt destule motive ca populația zonelor carantinate să fie testate, este un prim pas în combaterea pendemiei!

Prin semnare, autorizez pe M. N. Raluca să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.