Suspendarea lui Liviu Dragnea

Domnul Dragnea ne ameninta pe site-urile sociale spunand intr-un videoclip ca se vor pierde vieti. Sunt multe ce pot fi aduse impotriva acestui om, cu ajutorul unui avocat bun in Romania vom putea deschide un caz de investigatie. El a depus juramant ca apara democratia si nu ne lasa sa protestam spunand ca este un atac de stat.

Citez:

"M-am întors de la instalarea președintelui Americii și l-am găsit pe președintele României în fruntea unei noi mineriade, o manifestație neautorizată, împotriva guvernului României, împotriva ordinii constituționale și împotriva votului popular din 11 decembrie, sabotând legalitatea care stă la baza statului de drept."

Dragnea trebuie Rejudecat! 2 ani cu suspendare este mult prea putin pentru fraudele comise!!!!!

Articolul 3 - Juramantul
(1) Dupa constituirea legala a Camerei Deputatilor si a Senatului, fiecare deputat si fiecare senator depune in fata plenului Camerei din care face parte, intrunita in sedinta solemna, juramantul de credinta fata de tara si popor:
"Jur credinta patriei mele Romania;
Jur sa respect Constitutia si legile tarii;
Jur sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei;
Jur sa-mi indeplinesc cu onoare si fidelitate mandatul incredintat de popor;
Asa sa ma ajute Dumnezeu".
(2) Juramantul de credinta se poate depune si fara formula religioasa, care se inlocuieste cu formula:
"Jur pe onoare si constiinta"
si aceasta prefateaza juramantul.
(3) Juramantul scris se rosteste solemn, se semneaza de fiecare deputat sau senator si se incredinteaza spre pastrare presedintelui Camerei.
(4) Refuzul de a depune juramantul de credinta atrage de drept invalidarea mandatului, de care plenul Camerei ia act.
(5) Supleantii de pe listele oficiale de alesi si care sunt chemati sa ocupe locurile vacante, in conditiile legii electorale, vor depune juramantul de credinta dupa validarea mandatului, potrivit aceleiasi proceduri si cu aceleasi consecinte juridice