Suplimentare locuri pentru sesiunea de rezidențiat 14 Mai 2023

Legea ne permite si noua tuturor celor promovați sa fim încadrați în sistem. Dorim sa fim doctori in tara noastra, va rugam sa ne acordati aceasta sansa. Prin suplimentarea locurilor s-ar acoperi si o parte din deficitul de medici, acest deficit fiind o problema majora a tarii de cativa ani. Cerem sa ni se faca dreptate, cerem sa ni se respecte dreptul de a profesa si de a fi incadrat intr-o unitate dupa promovarea examenului de rezidentiat.

În urma susținerii examenului cu rezultatul ADMIS, 250 de candidați au rămas fără loc/post. Dorim suplimentarea locurilor si în această sesiune. Anii precedenți (2018,2019,2020,2021) s-a efectuat derogări în conformitate cu legea 18/2009, prin Ordinul Ministerului Nr. 936, Iulie 2018.

Acum exista legea 212/2021 care permite suplimentarea locurilor tuturor absolventilor adminsi la examenul de rezidentiat!

Constantin Robert Sandu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Constantin Robert Sandu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.