Stop furtului

• Cu totii muncim pentru familie, nu pentru stat!!! Eu lucrez 13 ore pe zi- weekend, zile libere legale-Eu lucrez. Salariul de 2100 este înjumătățit de taxe si impozite... Iau 1300 in mana.... De ce?! Stop furtului, stop injugarii, stop manipularii!!! Sunt banii nostrii, e munca noastră, e viata noastra, si cel mai important, ESTE ȚARA NOASTRĂ, lăsată de cei ce au murit pentru ea. A noastră, a poporului, nu a guvernului, nu a parlamentarilor, nu a președintelui, nu a LOR!!! Dacă nu muncești, mori de foame, daca muncești....ce faci?!? Supraviețuiești?!?!? Ca nu se poate spune ca Trăiești, nu in asemenea condiții... Ne obliga sa plecam, sa ne părăsim pământul, pentru un minim drept de viata. Împrăștiați prin toate colturile lumii, fara familii, fara alinare, fara speranta de mai bine... Ne.au gonit, ne.au umilit, ne.au batjocori... Ajunge,  romani!!!  In 89 a fost un popor cel care a inceput o revoluție si un președinte care a pierdut o tara, nu mai este mult pana cand acel moment se va repeta. Puterea e in popor, nu in conducători!!! Fruntea sus romani, puterea e in noi!

Bubulinca Ramona Alexandra    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.