STOP AMBROZIA

ambrozie1.jpg

 

Către Ministerul Mediului,

 

  Noi, semnatarii acestei petiții, ne exprimăm profunda îngrijorare cu privire la răspândirea rapidă și impactul negativ al plantei invazive numită ambrozie (Ambrosia artemisiifolia) asupra sănătății umane, biodiversității și agriculturii. Ambrozia este o problemă majoră care necesită atenție imediată și acțiune coordonată.

  Ambrozia are un impact dăunător asupra sănătății umane, provocând alergii severe și afecțiuni respiratorii. Mii de oameni suferă de simptome precum rinită alergică, astm sau alte probleme de sănătate din cauza acestei plante.

Solicităm următoarele:

1.  Cerem autorităților competente să inițieze acțiuni imediate pentru eradicarea ambroziei din teritoriul nostru. Alocarea de resurse adecvate și implementarea de măsuri eficiente pentru controlul acestei plante invazive trebuie să devină o prioritate.

2. Cerem aplicarea riguroasă a legislației existente privind prevenirea și controlul ambroziei. Încurajăm sancțiuni mai aspre pentru proprietarii de terenuri care nu iau măsurile necesare pentru a preveni răspândirea ambroziei.

3.  Solicităm ca autoritățile să susțină campanii de sensibilizare și educație pentru cetățeni, pentru a-i informa despre riscurile asociate ambroziei și despre modalitățile corecte de gestionare și eliminare a acestei plante.

 

Vă mulțumim!

 

 

 

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Costea Mirela să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...