Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală - campanie pentru elevii și profesorii din Prahova

nou,_spune.jpg

Numele meu este John Cristea și sunt inițiatorul proiectului "Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală". Este vorba despre o campanie pentru educație care și-a propus să ia pulsul educației în școlile din Prahova. 

Semnează această petiție pentru a încuraja cât mulți elevi și profesori din Prahova să își exprime, în mod anonim, punctul de vedere în legătură cu ce se întâmplă în educație.

Detalii campanie: https://generatialuijohn.ro/campanie-educatie-2022

Parteneri: CJE Prahova, Federația Națională a Părinților - Edupart Prahova, Asociația “Un strop de fericire”, Asociația “Simbio Prahova” și Radio Prahova. #generatialuijohn #spunepebuneO campanie marca Generația lui John, susținută de Observatorul Prahovean.


John Cristea - Generația lui John    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez John Cristea - Generația lui John să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )