Spune "NU" uciderea maidanezilor

„Ce treabă au câinii cu pesta porcină?! Au găsit ei acum un motiv ca să împuşte câinii! Primăriile sunt obligate, prin lege, de trei ani de zile, să îşi construiască adăposturi publice. Nu a construit nimeni nimic! Mi se pare o prostie chestia cu pesta porcină pentru că nici în sudul ţării în această toamnă când au fost probleme nu a mai împuşcat nimeni câinii” - a declarat Dana Andrişan, preşedintele unei asociaţii pentru protecţia animalelor din Botoşani.

Zeci de câini au fost împușcați in comuna Pomarla din județul Botoșani, urmând și in celelalte comune din acest județ! 

Dorim crearea unor adăposturi și nu împușcarea unor ființe fără puterea de a se apăra! Primăriile sunt obligate prin lege, de ce nimeni nu ia inițiativa? In ce scop sunt folosiți banii? Adăposturi nu, străzi bune nu, ajutor familiilor nevoiașe nu! Scriu asta cu lacrimi in ochi, sunt sigura ca sunt multe alte persoane de aceeași părere și va rog sa ma ajutați! 

Uniunea este forța!

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Morar Sabrina să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook