Spune DA sintagmei "Limba Română" în Constituția R.M., semnăm petiția pentru a încuraja deputații să consfințească un adevăr istoric în Constituție și limba moldovenească să devină o relicvă stalinist

Semnăm pentru restabilirea adevărului istoric prin excluderea posibilității producerii unor confuzii referitoare la limba oficială a statului Republica Moldova.

În Parlament este elaborat un proiect de lege cu privire la modificarea art. 13 din Constituție, care urmează a fi remis Curții Constitutionale pentru avizare și pentru a fi remis spre avizare Curții, proiectul de lege elaborat de către un grup de deputați necesită de a fi semnat de cel puțin 34 de deputați. Cu siguranță că, noi semnatarii, prin petiția dată facem un apel către toți deputații aleși, să ia în calcul că odată cu adoptarea modificării date se va pune capăt discuțiilor și dezbinărilor în societate. Solicităm să fie modificat art. 13 din Constituție în conformitate cu adevărul științific, urmând formulat în felul următor: LIMBA DE STAT A REPUBLICII MOLDOVA ESTE LIMBA ROMÂNĂ.

Mișcarea Studențească "Cavalerii Națiunii"    Contactați autorul petiției