SMURD în creştere

SMURD să fie dezvoltat, extins în teritoriu, dotat cu cele necesare, pentru că a fost şi este aproape de cetăţeanul, a salvat multe vieţi prin promtitudine, profesionalism, disciplică şi modestia celor care în încadrează. În condiţiile actuale când accesul la serviciile medicale vor fi tot mai mici pentru majoritatea oamenilor, SMURD-ul reprezintă cea mai mare speranţă şi totodată opţiune. Le doresc sănătate personalului, să continuie această muncă plină de responsabilitate de direcţia stabilită de Dr. Arafat.

Baghiu Constantin    Contactați autorul petiției

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Baghiu Constantin. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.