skatepark lupeni

In acest oras: Lupeni Judetul:hunedoara nu este nici un loc amenajat unde poti sa te dai cu un skate.E cazul se constuiasca si la noi un oras un astfel de loc unde poti sa te dai impreuna cu prietenii tai pe skate sa aibe acces toata lumea, eu cu prietenii mei ne-am decis sa facem o petitie in acest caz, nu avem unde sa ne dam pe skateboard.Pana acum am stat in parcul care este situat langa vechiul cinematograf pana ce a venit politia si a spus ca locatarii s-au plans.Ar fii bine sa se constuiasca o astfel de locatie pentru ca din punctul meu nu ar mai deranja pe nimeni ca ne dam cu skate-urile pe trotuar , ar fi mult mai bine.

Barbosu Alexandru    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Barbosu Alexandru să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.