Montarea unor separatoare de sens din beton intre Vama si Centrul Comercial Jupiter City Pitesti

Salut, 

Va invit sa va alaturati unei propuneri de montare a unor separatoare de sens din beton intre Vama Pitesti si Centrul Comercial Jupiter City. 

Pe acesta portiune de drum sunt nenumarate cazuri in care soferii intorc pe linia dubla continua:

=> soferii firmelor care sunt pe sensul de mers spre Pitesti si care nu intorc la semaforul din intersectia cu magazinul Metro, preferand sa taie linia dubla continua pentru a intra in curtea firmelor unde lucreaza

=> soferi amatori care intorc, taind aceeasi linia dubla continua, in momentul in care venind dinspre Bucuresti vad coada formata intre Jupiter City si Vama Pitesti se razgandesc si vor sa intre in oras pe la Podul Viilor. 

a9a870dbed49fe52332bfacaebfaef0c_large1.jpgACCIDENT2_w-450x258.jpgACCIDENT-METRO-PITESTI-3.jpg

download72.jpg

FB_IMG_1515308572696.jpgFB_IMG_1515308581510.jpg

Sunt destule accidente create de acesti soferi care ignora orice regula si care nu au minime notiuni de condus prevetiv.

 

Va multumesc pentru sustinerea petitiei!

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook