Sensuri giratorii / bretele de acces în intersecțiile DN1 cu Lahovari și Unirii, Balotești

Solicităm Consiliului Județean Ilfov și CNAIR realizarea unor sensuri giratorii sau bretele de acces în intersecțiile Calea București/DN1 cu străzile Unirii și Lahovari, pe raza localității Balotești.

Accesul în/din DN1 se dovedește foarte periculos când se urmărește intrarea sau ieșirea în/din localitate cu efectuarea manevrei de viraj stânga, dovadă și numărul mare de accidente care au avut loc în ultimul timp în aceste zone. Odată cu apariția centrului comercial DN1 Value Center nivelul traficului în aceste intersecții va crește semnificativ, mărind și mai mult riscul de accidente grave. Pentru desfășurarea în siguranță a traficului se impune realizarea unor sensuri giratorii sau a unor bretele de access subterane/supraterane.

Alexandru MIHAI    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Alexandru MIHAI să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.