Semafoare cu buton pentru cart. Unirii Reghin , bdul Unirii .

Am redactat cererea catre prefectura pentru montarea a 3 semafoare cu buton in cart. Unirii Reghin, mai e nevoie de semnaturi , ca sa fim luati in seama. Va rog sa completati numele prenumele ,adresa , seria si nr CI, buletin, va rog sa completeti doar daca aveti domiciliul in Reghin.  In loc de semnatura , va rog sa completeti seria si numarul CI/ BI sau CNP . Vizibil doar pentru autorul petitiei , la fel si adresa. Cei care au semnat pe hartie sunt rugati sa nu semneze si aici. Voi depune personal la prefectura Mures, chiar voi solicita si o audienta. Multumim. 

Tabel semnaturi pentru cererea unde solicitam sa interveniti in interesul nostru pentru montarea a 3 (trei) semafoare cu buton la trecerile de pietoni in cartierul Unirii din Reghin, B-dul Unirii unde trece si traficul greu de camioane catre Toplita.


Ujfalusi Eugen    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Ujfalusi Eugen. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook