Schimbarea denumirii Bd.ui Vasile Milea din Bucuresti in Bd.ul Revolutiei din 1989.

Dragi cetateni,

In luna decembrie 1989, Grl. Vasile Milea, era Min. al MApN, (si mai vechi complice al Grl. N. Ceausescu, ajuns presedintele 'RSR', ei fiind complici la crime comuniste inca din anii 60', contra romanilor din jud. Arges, mai ales in zona Pitestiului, criteriu care l-a dus la obtinerea postului de ministru).

Acest Vasile Milea a sustinut inversunat genocidul din 1989, iar In Bucuresti a participat direct, si nemijlocit, la oprimarea protestatarilor din decembrie 1989, sustinand clanul familiei si amicilor dictatorului, cu care stapanea acesta in spirit fascist Romania, numita de ei oficial "RSR".

El in 21 decembrie, in Bucuresti, s-a deplasat personal in zona hotelului Intercontinental, si a Pietei Universitatii, unde a pornit coordonarea masurilor criminale, punitive, desfasurate la fel de monstruos ca si in alte locuri cu manifestanti protestatari din oras, si a abuzat de putere la fel de criminal, cum mai facusera impreuna acest lucru folosind forta militara a Armatei  Republicii destinata apararii poporului si natiunii, si practicand in folosul clanului dictatorial un genocid nemaiintailnit de la Rascoala din 1907, in Romania !

In 22 decembrie, el a devenit 'tapul ispasitor' al clanului dictatorial, si a fost gasit 'sinucis', iar noua putere neocomunista l-a glorificat ca fiind erou, pe acest calau al tarii si i-a oferit o recunostinta nemeritata.

Din pacate am ajuns sa suferim aceasta nedreptate si acum la aproape 30 de ani de la acele momente de jertfa a noastra, prin care Romania, a parasit definitiv calea dictaturii comuniste pe care am inlaturat atunci, si este timpul sa inlaturam acest lucru prin trimiterea la locul sau a acestui criminal glorificat in dauna celor pe care i-a asasinat ilegal.

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook