Salvati Clubul Copiilor nr.1

Printr-un comunicat de presa emis de PMB in 26.01.2016, am fost anuntati ca “a fost adoptat proiectul prin care Municipalitatea preia in administrare Clubul Copiilor Sector 1 – Baza Sportiva Ciresarii, de la Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice. Odata preluata in administrare, Baza Sportiva, aflata in paragina de ani de zile, va fi reabilitata si redata bucurestenilor”. La Clubul Copiilor nr.1 sunt inscrisi peste 1800 de copii la cercurile de: Cultura si Civilizatie Engleza, Cultura si Civilizatie Franceza, Informatica, Radiotelegrafie, Gimnastica Aerobica, Desen – Pictura, Pictura, Fotbal, Inot, Tenis, Teatru. Starea nu tocmai buna in care se afla baza se datoreaza lipsei fondurilor necesare igienizarii, renovarii si investitiilor de orice tip precum si imposibilitatii de a valorifica activele prin inchiriere catre terti. Se spune in comunicatul primariei : "De ani de zile baza sportiva Ciresarii se afla în conditii improprii. Avem acum posibilitatea de a reda locuitorilor Bucurestiului, dar mai ales celor care locuiesc în zona Domenii, Chibrit, Calea Grivitei un spatiu verde care a fost lasat în paragina. Avem obligatia de a reda bucurestenilor, copiilor nostri, sansa de a performa într-un complex sportiv multifunctional, care, de-a lungul vremii, a dat sportului românesc nume importante. Spatiu verde, sportul înseamna sanatate. Este obligatia noastra de a asigura conditii optime pentru a ne creste copii într-un mediu sanatos"

Domnule Primar cum puteti reda locuitorilor din Bucuresti ceva ce este deja al lor?? Intr-adevar , sportul inseamna sanatate dar in Clubul Copiilor nu se face doar sport. Ce se va intampla, sa zicem, cu cei 270 de copii inscrisi la cercul de informatica? Sunt copii care in fiecare an aduc premii si medalii la olimpiadele nationale, la Balcaniada si la alte concursuri interne si internationale. Cu copiii care fac radiotelegrafie si sunt campioni mondiali? Si cu ceilalti? Cei care picteaza, deseneaza, danseaza si joaca teatru? Aceasta Baza sportiva va avea aceeasi soarta ca Baza sportiva Voinicelul sau Cutezatorii? Este ultima care a mai ramas si mai functioneaza in beneficiul copiilor. De ce nu reamenajati, pentru proiectul dumneavoastra in beneficiul CSM Bucuresti, alte terenuri din sector? Locuitorii zonei va pot oferi sugestii. Sa fie valoarea acestui teren si pozitia sa centrala motivul pentru care ignorati cu desavarsire activitatile educative care se desfasoara la Clubul Copiilor nr.1? Parintii copiilor inscrisi la acest Club doresc o baza amenajata, conditii proprii, spatii incapatoare pentru activitatile din acest club. Acest lucru se poate realiza printr-un parteneriat intre Ministerul Educatiei si Primaria Municipiului Bucuresti, in beneficiul copiilor dar si al educatiei si sportului. Toti cei care doresc sa sprijine initiativa parintilor copiilor de la Clubul Copiilor nr.1 de a mentine acest club in administratia Ministerului Educatiei si Cercetarii si de a obtine modernizarea acestei baze in beneficiul clubului si copiilor sunt invitati sa semneze aceasta petitie.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Simona Mocioi să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook