Salvam Hotelul Concordia!

26904077_10214810056267078_2402466351639787048_n.jpg

Construit în 1852, Hotelul Concordia era bijuteria coroanei Bucureştiului. Cele 90 de camere ale hotelului, restaurantul cu ştaif unde burghezia se desfăta cu specialităţi franţuzeşti, italiene sau germane, cafeneaua şi sala de biliard făceau din Hotelul Concordia unul dintre cele selecte localuri ale Bucureştiului. Elita politică a acelor vremuri, mari industriaşi şi diplomaţi străini alegeau acest hotel datorită reputaţiei sale


In ultimii 70 de ani autoritatile de la Bucuresti au aratat un dispret profund fata de cladirea in care s-a realizat unirea in seara de 23 ianuarie 1859 prin dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza ca domnitor al Tarii Romanesti si al Moldovei.

Astfel desi s-au facut nenumarate promisiuni in legatura cu refacerea acesteia inca o regasim intr-o stare avansata de degradare, foarte putini dintre cei care trec prin fata ei avand idee despre importanta si eleganta de care dadea dovada inainte de instaurarea regimului comunist.

Nu putem ramane indiferenti la masacrarea istoriei in acest fel si nici nu ne putem bizui pe promisiunile de campanie ale diversilor candidati al caror unic scop este sa castige cateva voturi amintind despre acest monument.

Ne propunem sa strangem suficiente semnaturi incat sa nu putem fi ignorati de primarul general si de cel al sectorului 3. Odata cu aceste semnaturi va fi depus la Consiliul General al capitalei un proiect de refacere al Hotelului Concordia.


Partidul National Liberal Sector 3    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Partidul National Liberal Sector 3 să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook