Sa oprim amenzile abuzive pentru Spitalul Judetean Brasov

Pacat ca am ajuns sa traim in acest secol al modernismului,de fapt acest secol al inumanizarii si al lipsei de stima pt cei care cu adevarat isi merita locul in aceasta societate!

Cum sa amendezi un spital de urgență,respectiv cadrele medicale pentru ca au tratat mai multi pacienți decat prevede o lege ciudata? Cum ar fi fost sa refuze bolnavi sau răniți cu replici ca la teatru: nu mai sunt locuri? Cum ar fi fost să-i refuze pe bolnavii trimisi de spitalele private, care fie doresc sa rămână cele mai curate din țară,fie nu au urgență,fie nu mai au locuri si pot trimite oamenii pe drumuri. Un spital public de urgență nu-și permite luxul acesta. Ii primește pe toti, fie ca sunt din județul Brașov, fie ca nu sunt,ca si spitalele din alte judete,bineinteles.

Ce vor sa arate prin aceasta?Ca legea e o abatere de la realitatea crancena in unele cazuri?La noi se intampla mereu invers,in loc sa te ajute sa urci,ei iti fura din trepte ca apoi sa cazi de tot.

Dar,trăim în România.
Felicitari celor care trudesc in acest spital județean si felicitari pentru ajutorul oferit pacientilor suferinzi chiar si fara pat sau loc! Si bineinteles felicitari managerului interimar Cobelschi Calin Pavel care a permis ca spitalul sa fie intradevar de ajutor oricui care,in criza de timp si spatiu a fost si este pansament pentru pacienti bolnavi,poate pentru unii pentru care timpul vietii e pretios!

Sa ajutam spitalul pentru ca si el,asa cum poate,ne gazduie in momentele grele si de sanatate precara! Sa ne unim fortele si sa se anuleze amenda,ba mai mult, sa se aloce mai multe fonduri pentru ca toate sectiile sa fie reabilitate,asa cum ar trebui sa se respecte orice spital judetean de stat!

Daniela Virlan    Contactați autorul petiției