Rugăm artiștii să intrerupă colaborările cu trustul INTACT (A1 ,A3 ,Radio Zu, + ~ 21 altele)

Muie-PSD-1.jpg

Au trecut 30 de ani de circ. Haideți să le dăm la portofel!

 

Poate pare prea succint acest mesaj cu subiect cuprinzător, dar prezentând liste și liste cu sutele de dezinformări săptămânale ori prezentând camioane de dovezi și autocare de martori, toate aduse în fața dvs, deja de zeci de reporteri în 30 de ani de când durează această situație, am considerat că în cel mai bun caz am irosi iar, timpul tuturor, iar noi, acum, considerăm că nu ar mai trebui să fie nevoie să explicăm multe pentru a convinge .

Acestă petiție doreşte a aduce un mesaj clar și concis , de bun-simț  pentru cineva ce-şi doreşte un viitor în România, în curând: 

Rugăm artiștii care au contacte cu trustul Intact să intrerupă colaborările cu această mizerie continuă ascunsă după degetul (exact) exprimării libere, când spun mizerii, însă bazându-se pe banii generați de rating-ul adus de prezența dvs, pică mereu pe portofel.

Pe scurt , no vedete, no rating, no publicitate, no cash...corect? Sau... nu? 

 

 Doamnelor si Domnilor, vă rugăm BOICOTATI TRUSTUL INTACT !!!

 

 

 Vă rugăm semnaţi și dați mai departe

 

 

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Cristian să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook