Rezidenți promovați fără locuri în sistemul medical românesc 2017!!!

Am realizat această petiție, ca formă de exprimare și protest pentru toti cei care au promovat examenul de rezidentiat dar nu au putut alege loc si post. Mentionez ca in 2010 a fost o situatie asemanatoare in care s-a obtinut o suplimentare de locuri pentru toti cei care au obtinut punctaj de promovare!!!

Examenul de Rezidentiat este un concurs pentru specializarea dorita, nici un absolvent al Facultatii de Medicina Generala nu ar trebui sa ramana somer sau sa fie alungat din tara, mai ales in conditiile in care Romania are deficit de medici! Rugam insistent Ministerul Sanatatii sa aduca un plus de locuri si posturi pentru concurentii Examenului de Rezidentiat din 19 noiembrie 2017, pentru care Ministerul Sanatatii a declarat ca se investesc mii de euro per student pe timpul celor 6 ani de studii, de aici contradictia Ministerului: investesti in mii de studenti, pentru ca la sfarsitul studiilor cateva sute (500) sa ramana someri. Toate ca toate, Romania are nevoie de medici, si nu de IMIGRANTI!

Cristina Popescu    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).