Reducere a numarului de parlamentari la 300

Referendumul pentru trecerea la Parlament Unicameral si reducerea numarului de parlamentari la maxim 300 din data de 22 nov. 2009 a fost validat de ICJ ,prezenta la vot fiind 50,16 % iar 88,84 % dintre votanti s-au pronuntat in favoarea reducerii numarului de parlamentari la maxim 300 si 77,78 % s-au pronuntat pentru Parlament Unicameral.

Daca pentru Parlament Unicameral este necesar sa se modifice  Constitutia Romaniei , reducerea numarului de parlamentari se face prin lege organica,initiata si adoptata in Parlamentul Romaniei si promulgata de Presedintele Romaniei.

Dupa referendumul din 2009 in loc sa scada numarul de parlamentari, acesta a crescut de la 471 in 2009 la 588 in 2015,iar acest lucru ne dovedeste cat de mult le pasa parlamentarilor de vointa poporului.

In fiecare zi ii vedem pe toate posturile TV cum invoca Constitutia Romaniei cand este vorba despre drepturile lor( fiecare parlamentar are Constitutia Romaniei in buzunar ) iar cand este vorba despre drepturile poporului,aceeasi constitutie este ignorata complect.

Din aceste motive si din multe altele pe care si voi le stiti va rog sa semnati aceasta petitie si sa-i facem sa ne respecte si pe noi si vointa noastra.

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook