Redăm Libertatea Gazdelor Pentru Un Turism Echitabil

Airbnb_sign_(1).jpg

Dragi colegi gazde Airbnb,

Vă scriu astăzi cu un apel către toți cei care, ca și mine, sunt implicați în găzduirea oaspeților în apartamentele noastre pe platforma Airbnb. Împreună, avem o oportunitate unică de a face o schimbare pozitivă în modul în care funcționează industria noastră și în care ne desfășurăm afacerile.

Doresc să vă aduc în atenție o inițiativă importantă: o petiție pentru eliminarea cerinței de a obține o autorizație de construire pentru apartamentele destinate închirierii pe termen scurt. Sub titlul "Redăm Libertatea Gazdelor: Fără Autorizație de Construire pentru Apartamentele de Închiriat", această petiție are scopul de a simplifica și de a elimina obstacolele birocratice inutile care ne îngreunează activitatea.

Știm cu toții că cele mai multe unități de cazare pe care le oferim sunt apartamente, nu case. Din acest motiv, obținerea unei autorizații de construire este imposibilă pentru mulți dintre noi. Acest lucru ne pune într-o situație dificilă și ne limitează capacitatea de a ne desfășura afacerile în mod eficient.

Prin semnarea acestei petiții, ne unim forțele pentru a susține o schimbare pozitivă în industria noastră. Eliminarea cerinței de autorizație de construire pentru apartamentele destinate închirierii pe termen scurt ar deschide noi oportunități pentru noi toți, permițându-ne să ne concentrăm mai mult pe oferirea unei experiențe excepționale oaspeților noștri, în loc să ne pierdem timpul și energia în birocrație inutilă.

Vă îndemn să vă alăturați mișcării noastre și să semnați această petiție pentru a sprijini eliminarea cerinței de autorizație de construire pentru apartamentele de închiriat. Cu cât suntem mai mulți, cu atât vocea noastră va fi mai puternică și cu atât mai mari sunt șansele noastre de a obține o schimbare pozitivă.

Vă mulțumesc pentru implicarea voastră și pentru sprijinul acordat acestei cauze importante. Să acționăm împreună pentru un mediu de afaceri mai prietenos și mai eficient pentru toate gazdele Airbnb.

Cristian Avadanii    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Cristian Avadanii să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.