#ReciclamAlgele

Zecile de mii de tone de alge marine care se aduna la malul marii ii aduc la exasperare in fiecare vara pe turistii de pe litoral. Autoritatile si firmele care administreaza portiuni de plaja au luat masuri energice in fata ”atacului” verde, cheltuind multi bani pe utilaje specializate in colectarea lor. In alte tari, algele marine sunt utilizate la scara larga in industrie si producerea de biocombustibil, aducand venituri substantiale. La noi insa, productia nationala de alge merge direct la groapa de gunoi. Trebuie sa facem ceva sa incercam sa impingem guvernul si liderii alesi de noi sa ia masuri impotriva distrugerii mediului inconjurator considerand interzis aruncatul algelor la gunoi. Reciclarea este o modalitate usoara si foarte considerata in strainatate ca fiind un bun business. Trebuie numai sa aratam ca noi, oamenii Romaniei suntem interesati in economia tarii si mai ales viitorul tarii noastre si al intregii lumi. 

Va rog cititi acest articol care este scris de o foarte buna jurnalista Raluca Petrescu si care expune exact care este cea mai mare problema cu algele si cum putem noi sa ne dam parerea in a face bine tutoror si mai ales o modalitate de a face bine economiei noastre. RECICLALGELE.jpg


Elena Alexandra- Sustainable Mindsets    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Elena Alexandra- Sustainable Mindsets să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook