REASFALTAREA DJ709 ARAD-HORIA-SIRIA-PANCOTA-SELEUS

28070580_804078733109652_7400525424622002699_o.jpgDupa cum bine cunoasteti drumul Arad-Seleus, este un dezastru si un pericol major pentru vietile celor care circula pe acest drum, zilnic sau ocazional!

In ultima vreme drumul a devenit teren minat datorita craterelor care apar de pe o zi pe alta si din ce in ce mai multe.

Acest drum are nevoie neaparat de reasfaltare totala nu doar din cauza gropilor ci si din cauza denivelarilor majore de pe acesta. Aceste denivelari care impreuna cu gropile imposibil de ocolit te arunca in afara carosabilului sau sfarsesti in cel mai bun caz pe marginea drumului cu masina rupta. NU este zi in care sa nu fie o masina cel putin avariata pe marginea drumului!

Platim taxe, asigurari, impozite ca sa nu beneficiem de nici un avantaj de pe urma acestora dat fiind faptul ca banii nu ajung niciodata pentru intretinerea drumului si pe deasupra sa fim din 2 in 2 zile cu masina in service!

Semnati aceasta petitie daca v-ati saturat de conditiile proaste a soselelor judetului Arad si doriti o schimbare in bine!!!

DISTRIBUITI MAI DEPARTE ACEASTA PETITIE SA AJUNGA SI LA URECHILE DOMNILOR CONSILIERI AI JUDETULUI ARAD!!!

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook