Puneti stop vanzarior companior de stat

Dragi romani,nationalisti,patiroti camarazi spuneti stop privatizari companior de stat  ca fara de aceste ramanem fara gaz,curent electric,apa calda si caldura in acesta iarna si o sa ne santaje cum vor ei.Potrivit ultimului raport al FMI, aproape toate companiile de stat vor fi scoase la privatizare în acest an. Astfel, vom privatiza pachetele majoritare de acţiuni la Oltchim, Electrica Furnizare, Electrica Serv, CFR        Marfă, Cuprumin şi Electrocentrale Bucureşti, precum şi la noile complexuri din Oltenia şi Valea Jiului (toate termocentralele şi minele de cărbune). Vom vinde pe bursă pachete suplimentare de 15% din Transelectrica şi Transgaz şi vom lista noi companii: Hidroelectrica (10%), Nuclearelectrica (10%), Romgaz (15%), Tarom (20%), Poşta Română (pachet minoritar). (sursa) Ce facem cu ele? Pot fi renegociate aceste înţelegeri cu FMI? veti fi nevoiti sa le continuati? cum? Una dintre strigările Pieţei era împotriva privatizărilor ca unică soluţie de ieşire din criză. Mulţi o tot strigă. Dar fără soluţii, mai ales că tocmai am spus prin preşedintele ţării, la Bruxelles, că vom trece o cifră de deficit în lege. 10% Hidroelectrica sînt deja scoase pe piaţă. Aş vrea să ştiu dacă aveţi alt plan. Şi dacă da, cum îl veţi duce la îndeplinire