PROTEST IMPOTRIVA PRETULUI CARBURANTILOR

PROTEST!!! Dragi colegi de trafic, Marea majoritate dintre noi își alimentează zilnic masina. Dorim ca prin aceasta postare sa ne unim toți pentru a protesta împotriva scumpirii carburanților. Ne permitem sa vorbim în numele tuturor gălățenilor și nu numai, transmițând faptul ca pretul combustibilului s-a majorat exagerat de mult, comparandu-se cu salariul minim pe care statul roman ni-l ofera. Un inceput ar fi sa incercam sa nu mai alimentam un weekend in semn de protest in perioada de 22.10.2021-24.10.2021 Dorim sa distribuiti aceasta postare si cu ajutorul tuturor sa putem schimba ceva.

Prin semnătura mea, autorizez DNS să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.