Propunere amendare lege care reglemetează statutul animalelor

O soluție simplă și normală ar fi să le redăm înapoi naturii ca să aibă grijă de ea fiindcă oricum nu este protejată destul acum și se rupe din ea. Propunerea ar fi să le hrănească instituțiile cu resturi colectate de la preparare si de la oameni și să fie eliberate acolo unde au necesități de a proteja natura și în cazul în care fac probleme și se reîntorc în orașe, să fie duse în afara orașelor și hrănite acolo. Costurile sunt infim mai mici decât de a face și întreține adăposturi speciale sau de a le omora. Ca oricare fiintă vie de pe acest pământ avem un instinct de apărare în momente de cumpănă în care suntem amenințați. De ce tocmai noi să luăm viața unei specii fiindcă unul sau două sau mai mult ființe provoacă probleme grave. Se spune că pădure făra uscături nu există. De ce nu se ia o decizie asemănătoare și pentru cazurile de omor din culpă la oameni. Ce ar fi să ne adopte și pe noi cineva în termen de 7 zile fiindcă suntem și noi vinovați chiar și mai vinovați că le-am scos din natură (normalitatea lor) și folosit mii de ani. Noi suntem principalii vinovați, nu animalele pe care ar trebui să le ocrotim că sunt nobile și de multe ori mai nobile decât oamenii.

Iulian Spirescu    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Iulian Spirescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.