Programă modificată BAC și Evaluarea Națională 2023

Scopul acestei petiții este modificarea programei de Bacalaureat și Evaluare Națională, precum în ultimii ani, astfel încât elevii ce nu au reușit să parcurgă total materia din cauza pandemiei să nu aibă se suferit. Ca și în anii trecuți, elevii claselor a XII- a si a VIII- a din anul școlar 2022-2023 au avut de suferit din cauza pandemiei și ai pierdut o bună parte in clasa a IX-a, respectiv a V- a și clasa a X- a, respectiv a VI- a care în multe școli/licee din țară s-au realizat aproape integral online!.

Așadar ce ar fi cel mai corect, ar fi să beneficiem de modificarea programei, ca restul elevilor afectați de pandemie!

Prin semnătura mea, autorizez Alina și Teo să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.