Prioritar pentru guvernanti: Interzicerea importului de gunoaie de orice tip din orice tara. Realizarea unui sistem real si transparent de reciclare a gunoaielor din tara noastra.


  1. Avem dreptul sa traim intr un mediu curat. Fiecare tara sa si gestioneze singura reciclarea deseurilor. De ce sa globalizam si asta? Unele deseuri trebuie reciclate la nivel de judet, nu sa poluam infinit cu camioane care tranaporta gunoaie mii de km. In frunte cu Uniunea Europeana si marii civilizati ai pamantului facem praf un mediu prietenos vietii si ne gandim cum sa crestem salata pe Marte??? Rusine sa ne fie, daca nu reusim sa punem degraba in aplicare un plan de reciclare. Sunt multi oameni destepti pe lume si nu stiu cum isi permit sa aiba alte prioritati. Propunerea mea  este sa facem centre de colectare si selectare in fiecare localitate si centre de reciclare pe fiecare material reciclabil cate una in tara pt fiecare material si centre regionale de  compostare a materialelor vegetale sau a deseurilor de mancare, acestea din urma pot fi puse si la biogaz. Toate aceste centre sa fie in administratia primariilor. Acesta este un model din Elvetia. Nu sunt atat de desteapta sa inventez ceva inca, dar stiu ca sunt multi oameni destepti in tara si in lume acum si ii rog pe aceasta cale sa si aduca contributia la binele comun pana nu e prea tarziu. Este deja tarziu, avem 40 grade in iunie, incendii si inundatii in toata lumea. 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Vlad Ramona să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...