Pitesti - Trasformarea spatiului din zona blocurilor D, D1, D2 si D3 Prundu, in spatiu de joaca

Buna ziua

Va invit sa fiti alaturi de noi si sa semnati o petitie adresata Primariei Pitesti, petitiei avand ca scop Trasformarea spatiului din zona blocurilor D, D1, D2 si D3 Prundu, in spatiu de joaca.

Locatie: https://www.google.ro/maps/@44.8310325,24.9111809,97m/data=!3m1!1e3

Cum se prezinta spatiul acum: spatiu verde, neamenajat si neintretinut in mod organizat, cale de acces pietruita, masini parcate fara o organizare bine definita, masini de transport marfa parcate in zona, loc de joaca dezafectat, zone de acces pline de ierburi   si spatii verzi in fata blocurilor neamenjate.

FB_IMG_15941309306741.jpgAu fost ceva discutii la inceputul anului 2020, dar Primaria a considerat ca acest proiect nu este de interes. Propunerea acesta avea la baza transformarea acestui spatiu intr-o parcare nu mi se parte a fi cea mai buna solutie.

FB_IMG_1594130955349.jpg

Lipsa spatiilor vezi si mai ales a locurilor de joaca amenjate este problema cea mai importanta in zona. Transformarea locatiei intr-o parcare, indiferent cat de moderna ar fi aceasta, nu va ajuta zona ci dimpotriva va duce la transformarea Strazii Aleea Anghel Saligny intr-un loc de joaca improvizat dar plin de pericole generate de traficul rutier.

Va solicit ajutorul pentru semnarea acestei petitii.

Toate semnaturile voastre se vor transmite catre CL Pitesti astfel incat sa inceapa acest proiect de menajare a acestui spatiu:

1. Accesului auto in zona - max 10 % din suprafata

2. Accesul pietonal - max 15% din suprafata

3. Locurile de parcare destinate exclusiv riveranilor - max 20% din suprafata

4. Locurile de joaca si de recreere - max 55% din suprafata

O propunere de anejare pote fi vizualizata accesand link-ul de mai jos.

Va multumesc.

Prin semnare, autorizez pe Marian Achim să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.