Pista biciclete Selimbar - Cisnadie

Pentru crearea unei alternative sanatoase pentru deplasarea intre aceste 2 localitati, in scopuri recreative sau turistice, avem nevoie de sprijinul cat mai consistent din partea tuturor care cred si au nevoie de acest traseu. Este necesara  o portiune de circa 5 km care trebuie ameneajata asemenator cu pista care uneste localitatile Cisnadie si Cisnadioara;

In aproximativ 45 de zile, in functie de semnalul primit de la dumneavostra, voi incerca sa organizez si o plimbare colectiva cu bicicletele pe acesta ruta sa putem atrage atentia autoritatilor, iar lista cu semnaturi o sa fie depusa la ambele primarii.

Brancovean Catalin    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Brancovean Catalin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.