Pistă de biciclete iluminată solar între Săcălaz și Timișoara

Cerem primăriei Săcălaz precum și Direcției de drumuri și poduri Timișoara să obțină fonduri europene sau să identifice sursele pentru crearea unui buget de administrare și finanțare a unei piste de biciclete și pietonală echipată cu stâlpi de iluminare nocturnă prin lămpi cu panouri solare proprii, între comuna Săcălaz și Timișoara, paralelă cu șoseaua ce leagă aceste două localități. Întrucât populația suburbană care își stabilește domiciliul în Săcălaz este in continuă creștere, considerăm foarte utila și necesară această pistă de biciclete, mai ales pentru perioadele din luna martie și până în noiembrie ale fiecărui an, întrucât sunt multe persoane care ar lăsa mașina acasă și ar prefera deplasările spre și dinspre Timișoara folosind bicicleta. Se reduce astfel impactul factorului poluant asupra calității aerului atmosferic in regiunea respectivă, deci proiectul se poate încadra și la rezoluțiile comisiei europene privind protecția mediului și reducerea poluării. Deci, că rugăm să demarați un proiect de obținere de fonduri europene pentru acest proiect care ar veni în întâmpinarea multor Săcălăzeni. Cu mulțumiri.

Cristian Mihai Ritt    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Cristian Mihai Ritt să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.