petitie pentru demiterea moderatorului ADADOI de pe Softpedia

Petitie pentru demiterea moderatorului ADADOI de pe aria psihologie-psihiatrie a forumul softpedia, intrucat este obraznica cu userii, face propaganda medicatiei naturiste care e fară nici un efect in tulburarile de constiinta (aka boli psihice fara substrat genetic). Orice user care face apropo la cauzele reale ale decompensarilor psihice (care se datoreaza agresiunii emotionale, fizice si morale a celor "dragi" asupra propriilor membri familiali) este banat. Mentionez ca ADADOI este direct interesata in aceste practici, ea fiind patroana de farmacie de produse naturiste (vitamine, sunatoare, ceaiuri de tei si alte iluzii).

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook