Petitie in privinta activitatii primarului sectorului 5

Subsemnata Paler Adriana, domiciliata in Bucuresti, strada Misc. Petre, nr 11, bloc M22, sc 1, et 8, ap 33, sector 5, cu CI RR 55619 BEP 3 setor 5, inaintez urmatoare petitie privind, sustinerea unor aspecte, din activitatea domnului primar Daniel Marian Vanghelie, sector 5, in clitatea mea de cetatean roman, ce domiciliez in Bucuresti si sunt locuitor al acestui sector de  mai bine de 33 de ani, relatez urmatoarele:

1) Utilitatea si dotarea exceptionala, modernizarea tuturor scolilor si gradinitelor din sector la standarde civilizate si europene. Utilarea acestora cu capacitatea informatica pentru dezvoltarea elevilor in Romania.

2) A intervenit in cazuri extreme sociale, fiind un sector cu o pndere mare de copii cu un nivel de trai scazut, cu cetateni bolnavi cu grad de handicap, cat si batrani, ocazional s-a implicat prin ajutoare financiare periodice, sociale de urgenta cnform directivelor statutului social democratiei. A ajutat si s-a implicat in familiile nevoiase, a le reactualiza actele la starea civila, conform R.E.N.E.P.

3) S-a implicat in a amenaja spatiile de joaca ale copiilor si a dezvolta parcurile din zona sectorului 5 (Parcul Sebastian, Parcul Eroilor, Parcul Economat Ferentari)

4) A asfaltat o suprafata de peste 65% din suprafata sectorului, strazi care erau pline de gropi si noroi (Strada Lavei, strazile capatului 32, Zona Teiusi)

5) A organizat manifestari in aer liber si a stimulat nivelul educational al copiilor, prin premierea cu burse si diplome al copiilor olimpici si meritosi din sector.

6) 45% din blocurile din sectorul 5 sunt izolate prin procesul de termo-izolare impus de U.E. in care populatiei si locuitorilor, nu li s-a cerut bani. Locuitorii sectorului 5 au asistat la terasarea liniei tramvaiului 32, care are lagatura cu Piata Unirii, la dezafectarea multor locatii si strazi in care erau gunoaie si impreuna cu subordonalul a incercat sa aduca un bine.

Din cele relatate mai sus, poate mai exista si alte aspecte pe care nu le cunosc, dar spre deosebire de alti politicieni si oameni de afaceri, primarul sectorului 5 a simtit pulsul fenomenului social din acest sector. Daca exista si se vor dovedi neregului, justitia trebuie sa isi faca treaba, deoarece in fata legii suntem toti egali, dar sa se tina cont si balantade faptele in care a fost implicat primarul sectorului 5, alaturi de electoratul care l-a votat si care de fiecare data, a avut o medie de peste 60%. Incercand  rezolve probleme pe care vi le-am relatat,a facut dovada a fii mai intai om. A inteles fenomenul social si dupa acea calitatea de primar si om politic. Daca la dansul politicul si afacerile s-au impletit si au avut si rezultate bune, la alti politicieni de rang inalt nu s-a vazut si nu a existat implicarea lor in probleme cetateilor cae i-au votat.

Inca o data fac apel la cetatenii sectctorului 5 sa sprijine aceasta petitie si sa dea semnatra onlice in cel mai scur timp si v-a fi inaintanta pardidului nou infintat de catre domnul Vanghelie si domnul Geoana, domnului Prim Ministru Victor Ponta si domnului Presedinte Klaus Iohanis si tuturor forurilor competente. Dacaeste sa fie dreptate sa fie pana la capat. Asteptam cat mai multe semnaturi