Petiție privind drepturile studentului la Universitate de Medicină și Farmacie ,, Iuliu Hațieganu'' Cluj Napoca

Bună ziua. În numele colectivului de studenți a seriei Asistență medicală generală Anul IV, aparținând Universității de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu,, Cluj Napoca, dorim să înaintăm această petiție online , în atenția decanatului Facultății de Medicină și Farmacie ,, Iuliu Hațieganu,, Cluj Napoca, pentru a ne cere drepturile cu privire la dispunerea de materiale bibliografice online( în contextul actual) și informații privind programa analitică și desfășurarea examenului la catedra de Boli Infecțioase.

În conformitate cu Carta Universității de Medicină și Farmacie ,, Iuliu Hațieganu,, aprobată de Senatul Universității în data de 22 Iulie 2011, și modificată conform Hotărârii Senatului nr.5 din 26 martie 2019, TITLUL XXXIII CODUL DREPTURILOR ȘI OBLIGAȚIILOR STUDENȚILOR ÎNMATRICULAȚI LA CICLURILE UNIVERSITARE DE LICENȚĂ ȘI MASTERAT DIN CADRUL UNIVERSITĂŢII DE MEDICINĂ ŞI FARMACIE „IULIU HAŢIEGANU” CLUJ-NAPOCA, 21-0-32-COD Aprobat în şedinţa Senatului Universității din data de 25.02.2014, în conformitate cu Capitolul III intitulat Drepturile studenților, Art. 15.

Studenţii beneficiază de următoarele drepturi prinvind informarea și petiționarea în problemele vieții universitare:

a. dreptul de a sesiza Conducerii Facultății, Conducerii Universității şi autorităților competente orice nereguli în procesul de învățământ și în cadrul activităților conexe acestuia.

b. dreptul de a fi informat, în prima săptămână de la începerea semestrului în cazul învățământului liniar și respectiv a modulului în cazul învățământului modular, cu privire la programa analitică, structura şi obiectivele cursurilor, competenţele generate de acestea, precum şi cu privire la modalităţile de evaluare şi examinare. Orice modificare ulterioară a modalităţilor de evaluare şi examinare, poate fi făcută doar cu acordul reprezentanţilor studenţilor din anul respectiv.

Înțelegem modificările ce au loc în această perioadă din cauza contextului actual a pandemiei cu virusul Covid-19, dar vă cerem soluționarea problemei noastre în vederea bunei desfășurări a examenului la materia de Boli Infecțioase, precum și punerea la dispoziție a  unui suport de curs online,  și detalii legate de desfășurarea examenului  deoarece colectivitatea noastră nu are acces la cartea suport acestei dișcipline intitulată Îngrijiri Calificate în Boli infecțioase -Curs pentru studenții programului  de studiu asistenți medicali licențiati an IV.

Cu stimă,

Colectivitatea anului IV a seriei Asistență medicală generală a Universității de Medicină și Farmacie ,,Iuliu Hațieganu,, Cluj Napoca

Asistență Medicală Generală An 4- Universitatea de Medicină și Farmacie ,, Iuliu Hațieganu,, Cluj Napoca    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Asistență Medicală Generală An 4- Universitatea de Medicină și Farmacie ,, Iuliu Hațieganu,, Cluj Napoca să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.