Petiție privind apărarea stabilității și caracterului apolitic a funcției de Secretar General al municipiilor și al celorlalte U.A.T.

Semnarea  acestei petiții dezaproba demersurile premierului Cîtu cu privire la introducerea de mandat pentru secretarii generali ai U.A.T și destabilizarea funcției  publice de secretar general și unele funcții de directori încălcându-se principii constituționale. Totodată, solicitam încetarea de îndată a unor astfel de demersuri, care ar destabiliza administrația publică și ar încălca principiile funcției publice: stabilitate și legalitate.

Asociația Secretarilor de municipii.    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Asociația Secretarilor de municipii. să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.