Petiție pentru abolirea sclaviei de la Antena 3

Argument:

Întrucât angajații Antenei 3 sunt permanent la dispoziția stăpânului, întrucât munca lor este adesea umilitoare, întrucât orice formă de nesupunere este pedepsită cu linșajul public și cu stigmatul rușinos de BĂSIST, întrucât exprimarea publică este liberă doar când conține laude la adresa patronului sau înjurături la adresa dușmanilor lui, considerăm că la Antena 3 există un regim sclavagist, de neacceptat în anul 2014.

În numele demnității umane, cerem de urgență abolirea sclaviei la Antena 3, vedetele A3 urmând să beneficieze de următoarele măsuri compensatorii:

Cereri, primul capitol:

1. Pentru că s-au aflat mereu de partea activă a oralului, ceea ce poate determina un comportament nevoit isteric, Mircea Badea și Mugur Ciuvică vor avea acces nelimitat la studentele superbe care caută domni generoși, întru o binemeritată defulare.

2. Toți angajații Antena 3 vor primi un spor de rușine, iar Mugur Ciuvică, prezent la/pe post de dimineață până noaptea, un spor de permanență, care va fi permanent. De asemenea, în urma traumelor suferite, Dana Grecu va avea dreptul la un bax de distonocalm pe săptămână.

3. Folosirea termenului LINGĂU, care s-a lipit de fruntea lor în toți acești ani de sclavie fără voia lor, va fi interzisă în spațiul public, fiind considerată jignitoare.

4. Toți angajații Antenei 3 vor primi, gratuit, de la stat produse de igienă orală. Fiind știut că rahatul se spală greu, oferta rămâne valabilă de-a lungul întregii lor vieți.

Cereri, al doilea capitol:

1. Drept pedeapsă, imediat după eliberarea angajaților, instituția de tristă amintire Antena 3 își va schimba culoarea siglei din roșu-albastru în maro.

2. Din cauza firii sale flatulente, prezența în public a stăpânului Dan Voiculescu va fi interzisă, pericolul de poluare chimică fiind considerabil.

3. Simbolul sclaviei, ȘPAGATUL PE DOUĂ SCAUNE, va fi, de asemenea, interzis.

4. Omul stăpânului, Mihai Gâdea, va fi pedepsit exemplar. Cum în toate interviurile cu Voiculescu a folosit doar verbe la diateza pasivă, el va fi obligat să rămână pasiv.

Academia Cațavencu    Contactați autorul petiției