PERICOL MARE! PAMANTUL ROMANIEI VANDUT ALTOR STATE

PERICOL! Legea vanzarii pamantului Romaniei - legea vanzarii pamantului altor state, este pe cale sa se realizeze. Beneficiem de faptul ca aceasta lege a fost retrimisa in Parlament si solicitam parlamentarilor sa introduca un paragraf prin care : "Pamantul Romaniei poate fi vandut numai persoanelor fizice si juridice, romane si straine cu domiciliul permanent in Romania. Instrainarea fiind posibila acelorasi persoane".  Solicitam aceasta deoarece avem precedentul privatizarii Companiei "Petrom", care a fost vanduta unei firme a statului austriac, care profita de petroul romanesc. Statul ungar lucreaza, in paralel cu cel roman, la un proiect special pentru cumpararea de terenuri agricole in Romania.  Propietarii de terenuri agricole din Ardeal, care vand pamantul statului Ungar, isi vor putea pastra si cultiva terenul pana la sfarsitul vietii, primind in schimb o renta viagera, dupa cum afirma chiar atasatul cu probleme agricole al Ungariei la Bucuresti, Szobo Iozsef. Putand cumpara pamantul, parcela cu parcela, statul ungar va deveni, in timp, proprietarul TRANSILVANIEI. Pasul urmator: alipirea, pe cale pasnica a Transilvaniei la Ungaria. FRATI ROMANI, aceasta ar fi chiar VANZAREA DE TARA. Semnati aceasta petitie, salvatoare!