Pentru sustinerea personalului nedidactic din învățământ

        Ne adresam tuturor românilor sa ne susțină in demersul pentru sesizarea autorităților in special ministrului muncii despre situatia salariilor personalului nedidactic din invatamant.

        Suntem  o categorie de salariati care a fost dată uitării,toate măririle de salarii care au fost acordate până acum in învățământ, au fost acordate numai profesorilor noi fiind forțați sa îndeplinim, pe langa sarcinile de servici si alte sarcini fara a fi remunerate conform legii.Salariile noastre,datorita faptului că toate sporurile au fost incluse in salar,au ajuns la un nivel minim de subzistență. 

     Rugămintea noastra este sa fim si noi bagati in seama cand este vorba de maririle de salarii in invatamant deoarece contribuim si noi la asigurarea desfășurării in .  bune condiții a activitatilor din invatamant.

Asteptam susținerea tuturor cadrelor didactice din invatamant impreuna cu liderii de sindicat  si a tuturor salariaților care fac parte din personalul nedidactic din invatamant.

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook